Sant Celoni

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Celoni

Agenda de Fires i festes a Sant Celoni

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 presenta el "Concert de Nadal"

Orquestra de Cambra Terrassa 48

07/01/2024 - 07/01/2024

Festa major de Sant Celoni 2024

Festa major de Sant Celoni 2024

09/09/2024 - 11/11/2024

Fira de Nadal

Fira de Nadal

07/12/2024 - 08/12/2024

Informació general sobre Sant Celoni

Situat a la comarca del Vallès Oriental, Sant Celoni és un municipi de la provincia de Barcelona que destaca per la seva bellesa natural i el seu ric patrimoni històric i cultural. Amb una població d'aproximadament 17.000 habitants, aquest poble català ofereix als visitants una gran varietat d'atraccions turístiques i festes tradicionals que val la pena descobrir.

Atraccions turístiques d'interès a Sant Celoni

Una de les atraccions més destacades de Sant Celoni és el Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Aquest espai natural ofereix la possibilitat de realitzar rutes de senderisme, bicicleta de muntanya i altres activitats a l'aire lliure, així com gaudir de la natura en el seu estat més pur.

A més, Sant Celoni compta amb un ric patrimoni arquitectònic, amb edificis com l'església de Sant Martí, construïda en estil romànic, i la Casa Sagnier, una obra modernista de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch. El municipi també ofereix l'oportunitat de visitar el Museu Arxiu Tomàs Balvey, que alberga una important col·lecció de documents i objectes relacionats amb la història local.

Principals festes a Sant Celoni

Sant Celoni celebra diverses festes tradicionals al llarg de l'any, entre les que destaquen la Fira de Sant Ponç, que té lloc a finals d'abril i ofereix una mostra dels productes locals i artesanals, així com activitats relacionades amb les herbes remeieres i la medicina natural.

Una altra festa destacada és la Festa Major de Sant Martí, que se celebra al novembre i inclou diverses activitats culturals i recreatives, com concerts, espectacles de carrer i la tradicional cercavila. A més, durant aquesta festa es realitza la Fira de Sant Martí, on es poden trobar productes agroalimentaris i artesanals de la zona.

En resum, Sant Celoni és un destí turístic ideal per a aquells que busquen un entorn natural sorprenent, un ric patrimoni històric i cultural, així com la possibilitat de participar en festes tradicionals que ofereixen una visió autèntica de la vida i la cultura locals.