Sant Feliu de Pallerols

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Feliu de Pallerols

Agenda de Fires i festes a Sant Feliu de Pallerols

El municipi de Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de Pallerols és un municipi situat a la comarca de la Garrotxa, a la província de Girona, a Catalunya. Amb una població d'uns 1.400 habitants, aquest poble de l'interior de la comarca és conegut per la seva bellesa natural i la seva rica història. El municipi està envoltat de boscos i rius, i és un lloc ideal per als amants de la natura i les activitats a l'aire lliure. El seu patrimoni històric i arquitectònic també l'ha convertit en un destí turístic popular a la regió.

Atraccions turístiques d'interès

Una de les principals atraccions turístiques de Sant Feliu de Pallerols és el seu casc antic, amb carrers empedrats i cases de pedra que reflecteixen la seva rica història. El poble també compta amb diverses esglésies i ermites d'interès, com l'església de Sant Feliu, que data del segle XII. El castell de Colltort, situat a les afores del municipi, és una altra visita obligada per als amants de la història i l'arquitectura medieval.

Pel que fa a la natura, Sant Feliu de Pallerols està envoltat de paratges naturals impressionants. El riu Brugent, que travessa el municipi, ofereix la possibilitat de fer senderisme i rutes en bicicleta. A més, el municipi es troba a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que és conegut pels seus volcans adormits i els seus paisatges únics.

Principals festes del lloc

Sant Feliu de Pallerols compta amb diverses festes i tradicions populars al llarg de l'any. Una de les festes més importants és la Fira de Sant Miquel, que se celebra al setembre i que atrau visitants de tota la comarca. Durant la fira, es poden trobar productes locals, artesanies i productes gastronòmics típics de la zona. A més, també s'organitzen activitats culturals i recreatives per a tota la família.

Una altra festa destacada és la Festa Major de Sant Feliu, que se celebra al mes d'agost i que inclou diverses activitats com concerts, espectacles de carrer i focs artificials. A més, durant aquesta festa es realitzen diferents activitats tradicionals com la sardana, ballada popular catalana, i altres activitats lúdiques i esportives.

En resum, Sant Feliu de Pallerols és un municipi amb una gran riquesa paisatgística i cultural, perfecte per a aquells que busquen un lloc tranquil per gaudir de la natura i la història. Les seves festes i tradicions també fan que sigui un destí turístic atractiu a Catalunya.