Sant Gregori

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Gregori

Agenda de Fires i festes a Sant Gregori

Cia. Teatre Blau, amb 'L'últim viatge de Rudolf Nureyev'

L'últim viatge de Rudolf Nureyev

14/01/2024 - 14/01/2024

El Celler de Can Roca al Pessebre de Can Roseta. Font: l'organització

Pessebre de Can Roseta 2023-24

02/12/2023 - 29/02/2024

Festa major de Sant Gregori 2024

Festa major de Sant Gregori 2024

14/07/2024 - 17/07/2024

Descobreix Sant Gregori

Sant Gregori és un municipi situat a la comarca de Gironès, a la província de Girona. És un lloc amb un encant especial, envoltat de natura i amb un ric patrimoni històric i cultural que el converteix en un destí turístic ideal per a aquells que busquen tranquil·litat i autenticitat.

Aquesta localitat ofereix als visitants un gran nombre d'atraccions turístiques d'interès, com ara la impressionant església de Sant Gregori, una construcció gòtica del segle XIV amb una esplèndida façana i un interior ric en detalls arquitectònics. A més, el municipi compta amb diverses masies i cases senyorials que mostren l'arquitectura tradicional de la zona i que són una delícia pels amants de l'art i l'arquitectura.

Principals festes i esdeveniments

Les festes locals són una part fonamental de la vida a Sant Gregori i ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer la cultura i les tradicions del municipi. Una de les celebracions més importants és la Festa Major, que té lloc a mitjans de setembre i que inclou diverses activitats com ara concerts, espectacles de carrer, cercaviles i activitats esportives.

A més, Sant Gregori també celebra altres festes tradicionals com la Fira dels Oficis Perduts, on es recrea el dia a dia dels antics artesans i es poden comprar productes artesanals i de proximitat, i la Fira de Sant Joan, una festa popular amb activitats per a tota la família i una gran varietat de productes locals.

Descobreix la gastronomia local

Un dels grans atractius de Sant Gregori és la seva rica gastronomia, basada en productes locals de gran qualitat. Els visitants no poden deixar de provar plats típics com els cargols a la llauna, la botifarra amb mongetes o el suquet de peix, acompanyats d'un bon vi de la zona.

Per als amants de la natura, Sant Gregori ofereix diverses rutes de senderisme que permeten descobrir els paisatges més bells del municipi, com ara el Parc de la Font de la Torre, un espai natural protegit on es pot gaudir de boscos frondosos i rierols cristal·lins.

En definitiva, Sant Gregori és un destí perfecte per a aquells que busquen gaudir de la bellesa natural i la riquesa cultural de la comarca de Gironès, i que desitgen viure experiències autèntiques i inoblidables.