Sant Hipòlit de Voltregà

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Hipòlit de Voltregà

Agenda de Fires i festes a Sant Hipòlit de Voltregà

Fragment del cartell d'Els Pastorets de Sant Hipòlit de Voltregà (podeu veure'l ampliat a l'apartat "Enllaços")

Els Pastorets

25/12/2023 - 07/01/2024

Descobreix Sant Hipòlit de Voltregà

Sant Hipòlit de Voltregà és un municipi situat a la comarca d'Osona, a la província de Barcelona. Aquest encantador poble rural ofereix als visitants una gran varietat d'atraccions turístiques, des de la seva arquitectura tradicional i els seus paisatges naturals fins a les seves festes populars i tradicions locals.

El municipi està envoltat de natura i ofereix un entorn idoni per a la pràctica de senderisme, ciclisme i altres activitats a l'aire lliure. Els visitants poden gaudir de les vistes panoràmiques des dels seus miradors i descobrir les rutes de senderisme que els porten a llocs d'interès com la Font del Lleó o el Puig de la Balma.

A més, els amants de l'arquitectura trobaran a Sant Hipòlit de Voltregà un patrimoni ric en edificis històrics, com l'església parroquial de Sant Hipòlit, la Casa de la Vila i altres construccions de gran valor arquitectònic.

Festes i tradicions

El municipi de Sant Hipòlit de Voltregà destaca per les seves festes populars i tradicions locals que atrauen a visitants de tota la comarca. Una de les festes més conegudes és la Fira de Sant Hipòlit, que se celebra a l'agost i ofereix una gran varietat d'activitats, com ara concerts, espectacles, jocs tradicionals i parades de productes locals.

A més, Sant Hipòlit de Voltregà compta amb altres celebracions destacades, com la Festa Major, que té lloc al setembre i inclou actes religiosos, concerts, cercaviles i altres activitats per a tota la família. Durant aquestes festes, els visitants poden gaudir de la gastronomia local, que destaca per plats tradicionals com la botifarra amb mongetes i els embotits artesanals.

Principals atraccions turístiques

A més de les festes i les tradicions, Sant Hipòlit de Voltregà ofereix als visitants altres atraccions turístiques d'interès. El municipi és un lloc ideal per als amants de la natura, ja que compta amb diverses zones verdes i parcs naturals on es pot gaudir d'activitats a l'aire lliure. Destaquen el Parc Natural del Montseny i el Parc del Castell de Voltregà, on es poden fer rutes de senderisme i observar la flora i la fauna autòctona.

Per als interessats en la història i la cultura, Sant Hipòlit de Voltregà ofereix visites a museus com el Museu Etnològic de Sant Hipòlit de Voltregà, on es pot conèixer la història i les tradicions locals a través de la seva col·lecció d'objectes i exposicions temporals.

En resum, Sant Hipòlit de Voltregà és un destí turístic ideal per als amants de la natura, la cultura i les tradicions locals. Amb les seves festes populars, el seu patrimoni arquitectònic i les seves atraccions turístiques, aquest encantador municipi ofereix una experiència única als seus visitants.