Sant Iscle de Vallalta

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Iscle de Vallalta

Agenda de Fires i festes a Sant Iscle de Vallalta

Descobreix Sant Iscle de Vallalta

Sant Iscle de Vallalta és un petit municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Aquest encantador poble de muntanya ofereix un entorn natural impressionant, amb vistes panoràmiques de les muntanyes i el mar Mediterrani. És un lloc perfecte per als amants de la natura i per aquells que busquen una escapada tranquil·la lluny de l'ambient urbà.

El poble té una rica història i arquitectura tradicional que es pot apreciar en els seus carrers estrets i cases de pedra. També és conegut per les seves antigues esglésies i ermites, com l'església de Sant Iscle i Santa Victòria, que data del segle XVIII.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Sant Iscle de Vallalta és el Parc Natural del Montnegre i el Corredor, que ofereix un entorn natural impressionant per a fer senderisme, ciclisme i altres activitats a l'aire lliure. Els visitants també poden gaudir de les impressionants vistes des del Mirador del Corredor, un punt d'observació popular.

A més, el municipi ofereix diverses rutes turístiques que permeten als visitants explorar la seva rica història i paisatges. Algunes de les rutes més populars inclouen la Ruta de les ermites, que porta als visitants a l'antiga ermita de Sant Martí, i la Ruta dels masos, que passa per les antigues masies de la zona.

Festes i esdeveniments

Sant Iscle de Vallalta també és conegut per les seves festes tradicionals i esdeveniments culturals. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra a l'agost i inclou activitats com concerts, balls, espectacles de focs artificials i altres activitats tradicionals.

A més, el municipi també acull altres esdeveniments com la Fira de Sant Iscle, una fira local que destaca la gastronomia i els productes locals, així com altres festes i celebracions al llarg de l'any.

En resum, Sant Iscle de Vallalta és un destí turístic encantador que ofereix als visitants la oportunitat de gaudir de la natura, la història i la cultura catalana en un entorn tranquil i pintoresc. És el lloc perfecte per a una escapada relaxant i per descobrir les tradicions locals de la regió.