Sant Joan les Fonts

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Joan les Fonts

Agenda de Fires i festes a Sant Joan les Fonts

El municipi de Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts és un municipi situat a la comarca de la Garrotxa, a la província de Girona, a Catalunya. Aquest poble, amb una població d'aproximadament 1.500 habitants, és conegut per la seva bellesa natural i el seu ric patrimoni històric i cultural. Sant Joan les Fonts és un lloc ideal per als amants de la natura i per a aquells que busquen un ambient tranquil i relaxat.

Atraccions turístiques d'interès

Una de les atraccions més destacades de Sant Joan les Fonts és el Monestir de Sant Joan les Fonts, un monestir romànic del segle XII que ha estat declarat Monument Nacional. El monestir és famós per les seves esglésies, claustres i altres elements arquitectònics que mostren la seva importància històrica i artística. A més, el municipi està envoltat de bonics paratges naturals com els volcans de la Garrotxa i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que ofereixen la possibilitat de fer excursions i gaudir de la natura. També cal destacar la Fageda d'en Jordà, un bosc de faigs que ofereix un paisatge impressionant i la possibilitat de fer rutes de senderisme.

Principals festes del lloc

Sant Joan les Fonts també és conegut per les seves festes tradicionals, que ofereixen una oportunitat única per conèixer la cultura i les tradicions locals. Algunes de les festes més destacades inclouen la Festa Major de Sant Joan les Fonts, que se celebra a mitjans de juny i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer, jocs tradicionals i processons religioses. A més, el municipi també celebra altres festes com la Festa del Roser, la Fira de Sant Andreu i la Fira del Llibre Antic i d'Oportunitats, que ofereixen una gran varietat d'activitats i entreteniment per a tota la família.

En resum, Sant Joan les Fonts és un destí turístic ideal per als amants de la natura, la història i la cultura. Amb les seves atraccions turístiques d'interès i les seves festes tradicionals, aquest municipi ofereix una experiència única que captiva a tots els qui el visiten.