Sant Jordi Desvalls

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Jordi Desvalls

Agenda de Fires i festes a Sant Jordi Desvalls

Sant Jordi Desvalls: un poble amb encant a la comarca del Gironès

Sant Jordi Desvalls és un municipi situat a la comarca del Gironès, a la província de Girona. Aquest encantador poble, envoltat de natura i amb un ric patrimoni històric, és un destí perfecte per als amants del turisme rural i cultural. Amb les seves paisatges idíl·liques i les seves festes tradicionals, Sant Jordi Desvalls ofereix una experiència autèntica per als visitants que busquen descobrir la Catalunya més genuïna.

Atraccions turístiques

Entre les principals atraccions turístiques de Sant Jordi Desvalls destaquen les seves masies centenàries, com la Masia de Can Sais, que ofereixen la possibilitat de conèixer de prop la vida a la Catalunya rural. El municipi també compta amb diversos camins rurals i senders per als amants de l'excursionisme i el senderisme, com el Camí de les Guixeres o el Camí de Can Sais, que permeten gaudir de la natura i descobrir els racons més bells dels voltants.

A més, Sant Jordi Desvalls és conegut per la seva gastronomia tradicional, amb restaurants que ofereixen plats típics de la regió elaborats amb productes locals. Els amants de la cuina catalana trobaran a Sant Jordi Desvalls un autèntic paradís gastronòmic.

Festes tradicionals

Les festes tradicionals són una part fonamental de la vida a Sant Jordi Desvalls. El municipi celebra cada any la festa de Sant Jordi, patró del poble, amb activitats per a tota la família, com ara concerts, espectacles de carrer, fires artesanals i jocs populars. Aquesta festa és una oportunitat perfecta per als visitants per conèixer les tradicions i la cultura locals.

Una altra festa destacada és la Festa Major de Sant Martí, que se celebra a l'octubre i que ofereix una mostra de la música, la dansa i les tradicions dels habitants de Sant Jordi Desvalls. A més, el municipi acull diverses fires i mercats durant tot l'any, com la Fira de Sant Andreu o la Fira de Sant Martí, on es poden trobar productes locals, artesanies i gastronomia tradicional.

En resum, Sant Jordi Desvalls és un destí perfecte per als amants del turisme rural i cultural, amb les seves masies centenàries, els seus camins rurals i les seves festes tradicionals. Aquest encantador municipi ofereix una experiència autèntica per als visitants que busquen descobrir la Catalunya més genuïna.