Sant Pere de Ribes

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Pere de Ribes

Agenda de Fires i festes a Sant Pere de Ribes

Els Pastorets de Ribes

Els Pastorets de Ribes

26/12/2023 - 30/12/2023

Womagis, el mag de les paraules

13/01/2024 - 13/01/2024

Agromercat. El Retorn dels Indians

Agromercat. El Retorn dels Indians

01/06/2024 - 02/06/2024

Mercat del Cava i la Tapa

Mercat del Cava i la Tapa

19/10/2024 - 20/10/2024

El municipi de Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes és un municipi situat a la comarca del Garraf, a la província de Barcelona. Amb una població d'aproximadament 30.000 habitants, aquesta localitat ofereix als visitants una gran varietat d'atraccions turístiques que van des de les seves platges fins als seus monuments històrics.

El nucli urbà de Sant Pere de Ribes conserva el seu encant tradicional amb carrers empedrats i edificis amb encant. A més, el municipi compta amb una gran riquesa natural, amb parcs i zones verdes perfectes per a passejar i gaudir de la natura.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Sant Pere de Ribes és el Castell de Ribes, una antiga fortalesa que data del segle XI i que ofereix un magnífic mirador des d'on es pot gaudir d'unes vistes impressionants de la comarca del Garraf.

Per als amants de la natura, el Parc Natural del Garraf és una visita obligada. Aquest espai protegit ofereix la possibilitat de realitzar rutes de senderisme i gaudir de la seva flora i fauna autòctona.

Les platges de Sant Pere de Ribes són també una gran atracció per als turistes. Les platges de Vilanova i la Geltrú es troben a poca distància i ofereixen la possibilitat de gaudir del sol i el mar en un entorn tranquil i familiar.

Principals festes

Sant Pere de Ribes compta amb diverses festes populars al llarg de l'any que val la pena conèixer. La Festa Major, que se celebra a finals de juny, és una de les festes més importants del municipi. Durant aquests dies, es realitzen activitats per a tots els públics, incloent concerts, espectacles de carrer i activitats tradicionals.

Una altra festa destacada és la Fira de Sant Isidre, que se celebra a mitjans de maig i que està dedicada a l'agricultura i als productes locals. Aquesta fira ofereix als visitants la possibilitat de conèixer i degustar els productes de la zona, així com de participar en activitats relacionades amb el món rural.

Altres festes populars a Sant Pere de Ribes inclouen el Carnaval, la Festa Major de Sant Pau i la Fira de Nadal, que ofereixen una gran varietat d'activitats i esdeveniments per a tota la família.

Amb la seva gran varietat d'atraccions turístiques i les seves festes populars, Sant Pere de Ribes és un destí ideal per a aquells que busquen gaudir de la cultura, la natura i la tradició catalana.