Sant Pere de Vilamajor

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Pere de Vilamajor

Agenda de Fires i festes a Sant Pere de Vilamajor

Descobreix Sant Pere de Vilamajor

Sant Pere de Vilamajor és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Aquest encantador poble català està envoltat de natura i ofereix als visitants una experiència única en un entorn rural i tranquil.

El municipi es caracteritza per les seves cases de pedra i carrers empedrats, creant així un ambient pintoresc i acollidor. El paisatge natural que envolta Sant Pere de Vilamajor és ideal per a fer excursions i gaudir de la bellesa de la natura.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Sant Pere de Vilamajor és l'església de Sant Pere, una construcció de gran valor històric i arquitectònic. Aquesta església, construïda al segle XVI, destaca per la seva impressionant estructura i els seus detalls artístics.

A més de l'església, el municipi compta amb diverses masies antigues i masies senyorials que val la pena visitar, com la Masia de Can Còdol o la Masia de Can Barba. Aquestes construccions ofereixen als visitants una visió de la vida rural catalana i la seva història.

El Parc Natural del Montseny és una altra gran atracció turística a prop de Sant Pere de Vilamajor. Aquest parc natural, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, ofereix una gran varietat de rutes de senderisme, zones d'esbarjo i una flora i fauna úniques.

Festes i esdeveniments

Sant Pere de Vilamajor celebra diverses festes i esdeveniments al llarg de l'any, que reflecteixen la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra al juny i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer, sardanes i cossos de gegants.

Una altra festa popular és la Fira de Sant Isidre, que se celebra al maig i destaca pel seu mercat de productes artesanals, exposicions i activitats per a tota la família. Aquesta fira és una oportunitat perfecta per conèixer la gastronomia local i els productes típics de la zona.

Altres esdeveniments destacats inclouen la Fira de Sant Andreu, que se celebra al novembre i ofereix una mostra dels productes agrícoles i ramaders de la comarca, així com la Fira Modernista, que té lloc al juliol i transporta als visitants a l'època modernista amb espectacles, exposicions i recreacions històriques.

Amb la seva riquesa històrica, la seva bellesa natural i les seves festes tradicionals, Sant Pere de Vilamajor és un destí ideal per als amants de la cultura, la natura i la tradició catalana.