Santa Pau

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Santa Pau

Agenda de Fires i festes a Santa Pau

Cartell  2023. Font: Oficina de Turisme de Santa Pau

Visites guiades a Santa Pau

25/02/2023 - 30/12/2023

Festa major de Santa Pau 2024

Festa major de Santa Pau 2024

13/08/2024 - 16/08/2024

El municipi de Santa Pau

Santa Pau és un pintoresc poble situat a la comarca de la Garrotxa, a la provincia de Girona. Aquest municipi de poc més de 1.000 habitants és conegut per la seva arquitectura medieval ben conservada, els seus paisatges naturals impressionants i les seves festes tradicionals que atrauen visitants de tot arreu.

Atraccions turístiques d'interès

Santa Pau és un lloc ideal per als amants de la natura i l'arquitectura històrica. El nucli antic del poble està format per carrers empedrats i cases de pedra que creen un ambient encantador. A més, el municipi es troba al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un entorn natural únic amb més de 40 volcans.

Una de les principals atraccions turístiques és el Castell de Santa Pau, una antiga fortificació medieval que ofereix una vista espectacular dels voltants. A més, els visitants poden gaudir de rutes de senderisme que passen per boscos, volcans i paisatges impressionants.

Principals festes del lloc

Santa Pau també és coneguda per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants l'oportunitat de experimentar la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més importants és la Fira de Santa Pau, que se celebra cada any el primer diumenge d'octubre. Aquesta fira ofereix una gran varietat de productes locals, com embotits, formatges i altres aliments artesanals.

A més, durant l'estiu, el municipi acull la Fira Medieval de Santa Pau, en la qual el nucli antic es transforma en un mercat medieval amb espectacles, parades d'artesania i activitats per a tota la família.

En resum, Santa Pau és un destí turístic ideal per als qui busquen gaudir de la natura, l'arquitectura històrica i les festes tradicionals catalanes. És un lloc que ofereix una gran varietat d'activitats per a tots els gustos i edats, i que captiva els visitants amb el seu encant medieval i la seva bellesa natural.