Seva

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Seva

Agenda de Fires i festes a Seva

Festa major de Seva 2024

Festa major de Seva 2024

15/12/2023 - 21/12/2023

Espectacle 'Bèsties'

Bèsties

20/01/2024 - 20/01/2024

Descobreix Seva, un municipi ple de tradició i encant

Seva és un municipi situat a la comarca d'Osona, a la província de Barcelona. Aquesta localitat, amb una població d'aproximadament 2.500 habitants, és coneguda per la seva gran riquesa cultural i tradicional, així com pel seu entorn natural privilegiat. Seva és un destí turístic ideal per aquells que busquen una experiència autèntica i en contacte amb la natura.

Atraccions turístiques

Seva ofereix diverses atraccions turístiques que no et deixaran indiferent. Un dels punts d'interès més destacats és el castell de Seva, una impressionant construcció del segle XI que es troba en un estat de conservació excel·lent i que ofereix un magnífic mirador des d'on es pot gaudir d'unes vistes panoràmiques de la comarca. A més, el casc antic del municipi és un lloc encantador per passejar i descobrir els racons més pintorescos de Seva.

Per als amants de la natura, el Parc Natural del Montseny és una visita obligada. Aquesta reserva de la biosfera de la UNESCO ofereix rutes de senderisme i paisatges impressionants que conviden a connectar amb la natura i a gaudir de la tranquil·litat de l'entorn natural.

Festes tradicionals

Seva és famosa per les seves festes tradicionals, que reflecteixen l'esperit festiu i la cultura del municipi. Una de les celebracions més rellevants és la Festa Major de Seva, que se celebra a mitjans de setembre i que inclou activitats com concerts, cercaviles, sardanes i altres espectacles que omplen els carrers del municipi d'alegria i diversió. A més, durant aquesta festa es poden degustar els plats típics de la gastronomia local i participar en les activitats organitzades per a tota la família.

Una altra festa destacada és la Fira de la Cabra, que se celebra al mes de juny i que posa de manifest la importància de la ramaderia a la zona. En aquesta fira es poden trobar productes locals com formatges, embotits i altres productes derivats de la cabra, a més de concursos i exhibicions relacionades amb aquesta tradició.

En resum, Seva és un destí turístic que ofereix una combinació perfecta de tradició, natura i festa. El municipi és ideal per aquells que busquen un lloc amb encant on poder gaudir de la cultura i la natura al mateix temps, a més de participar en les festes i tradicions locals que enriqueixen la seva oferta turística.