Sort

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sort

Agenda de Fires i festes a Sort

Cia, Fadunito Produccions, amb 'Off'

Off

27/12/2023 - 27/12/2023

'Hats'

Hats

29/12/2023 - 29/12/2023

Enric Magoo, amb '100% Màgia'

100% Màgia

02/01/2024 - 02/01/2024

Fira de Tardor

Fira de Tardor

08/11/2024 - 09/11/2024

Descobreix el municipi de Sort

Sort és un petit municipi situat a la comarca del Pallars Sobirà, a la provincia de Lleida. Aquesta encantadora localitat està envoltada de natura i ofereix una gran varietat d'activitats turístiques per a tots els visitants. Amb una població d'aproximadament 2.000 habitants, Sort és conegut per ser el punt de partida de les emocionants activitats d'aventura que ofereix el riu Noguera Pallaresa, com el rafting, el kayak i el barranquisme.

El municipi de Sort també compta amb una gran riquesa històrica i cultural, amb nombrosos edificis i monuments que reflecteixen la seva llarga tradició. A més, la gastronomia local és deliciosa, amb plats típics com la olla aranesa, la carn a la brasa i els embotits artesanals.

Atraccions turístiques d'interès a Sort

Sort ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques per a tots els gustos. El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és una de les principals atraccions de la zona, amb impressionants paisatges de muntanya i una rica diversitat de flora i fauna. Els amants de l'aire lliure també poden gaudir de rutes de senderisme i BTT per descobrir la bellesa natural dels voltants de Sort.

El poble de Sort també és famós per la seva tradició en la pràctica de l'esport d'aventura, sent un dels punts de referència a nivell europeu per practicar el rafting i altres esports aquàtics al riu Noguera Pallaresa. Els visitants també poden gaudir de la visita al Museu de la Conca Dellà, on es pot conèixer la història i el patrimoni de la comarca.

Principals festes i esdeveniments a Sort

Sort és conegut per les seves festes tradicionals, que reflecteixen l'alegria i la cultura del poble. Una de les festes més importants és la Festa Major de Sort, que se celebra a mitjan agost i ofereix un extens programa d'activitats, com ara concerts, espectacles de carrer, correfocs i activitats per a tota la família. Durant aquesta festa, es pot gaudir de la gastronomia local i de les actuacions de grups de música tradicional.

Una altra festa destacada és la Fira de la Puríssima, que se celebra el 8 de desembre i que compta amb una gran varietat de parades de productes artesanals, gastronomia local i activitats per a tots els visitants. A més, durant els mesos d'estiu, es realitzen diferents festes de barri i activitats culturals per mantenir viva la tradició del municipi.

En resum, Sort és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen natura, aventura, cultura i festa. La seva ubicació privilegiada, les seves atraccions turístiques i les seves festes tradicionals fan d'aquest municipi un lloc únic que no et pots perdre.