Tordera

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Tordera

Agenda de Fires i festes a Tordera

Descobreix Tordera

Tordera és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. És un lloc amb una gran riquesa històrica i cultural, on es pot gaudir de la natura, la gastronomia i les festes tradicionals. Aquesta localitat ofereix als visitants una experiència única i inoblidable.

Atraccions turístiques

Tordera compta amb diversos punts d'interès turístic que no et pots perdre durant la teva visita. Un dels llocs més emblemàtics és el Castell de Palafolls, una antiga fortificació medieval que ofereix unes vistes impressionants de la comarca. A més, el Parc Natural del Montnegre i el Corredor és un espai perfecte per als amants de la natura, amb rutes de senderisme i espais per fer pícnic.

Per als amants de la gastronomia, Tordera ofereix una gran varietat de plats tradicionals catalans. El mercat setmanal és un lloc ideal per descobrir productes locals i degustar la cuina de la zona. A més, el municipi compta amb diversos restaurants on es pot gaudir de la cuina mediterrània.

Festes tradicionals

Tordera és coneguda per les seves festes tradicionals, que atrauen a visitants de tota Catalunya. La Fira de Tordera és un esdeveniment que se celebra durant la Setmana Santa i ofereix una gran varietat de productes artesanals, gastronomia local i activitats culturals per a tota la família.

Una altra festa destacada és la Festa Major de Tordera, que se celebra durant el mes d'agost i inclou concerts, activitats esportives, espectacles de carrer i focs artificials. Aquesta festa és una oportunitat perfecta per conèixer la cultura i les tradicions locals.

En resum, Tordera és un destí turístic perfecte per als amants de la natura, la gastronomia i les festes tradicionals. Amb les seves atraccions turístiques i les seves festes úniques, aquest municipi ofereix una experiència inoblidable per a tots els visitants.