Torelló

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Torelló

Agenda de Fires i festes a Torelló

Els Pastorets de Torelló 'La gran aventura de Lluquet, Rovelló i Satanàs!'

Els Pastorets de Torelló

25/12/2023 - 30/12/2023

Els Pastorets de Borgonyà

Els Pastorets de Borgonyà

25/12/2023 - 06/01/2024

Cia. Silosenomecuelgo, amb 'Gala de circ km.0'

Gala de circ km.0

07/01/2024 - 07/01/2024

Pau Vallvé presenta el disc ':)'

Pau Vallvé

12/01/2024 - 12/01/2024

Fira de Nadal

Fira de Nadal

01/12/2024 - 01/12/2024

Municipi de Torelló

Torelló és un municipi situat a la comarca d'Osona, a la província de Barcelona. Amb una població de més de 14.000 habitants, aquesta localitat té una rica història i un patrimoni cultural i natural que la converteix en un destí turístic molt atractiu.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Torelló és el seu casc antic, que conserva l'encant dels edificis medievals i les estretes carreretes empedrades. La Plaça Major és el centre neuràlgic del municipi, on es troben l'Ajuntament i altres edificis emblemàtics.

El Museu Comarcal de Torelló també és un punt d'interès destacat, ja que ofereix una visió completa de la història i la cultura de la comarca d'Osona. El museu alberga una gran col·lecció d'objectes arqueològics, artístics i etnològics que ajuden a comprendre millor el passat d'aquesta zona.

Per als amants de la natura, el Parc Natural del Montseny es troba a poca distància de Torelló. Aquest espai protegit ofereix la possibilitat de realitzar excursions i activitats a l'aire lliure en un entorn natural impressionant.

Festes tradicionals

Torelló també és conegut per les seves festes tradicionals, que reflecteixen la rica cultura i les arrels de la població. La Fira de la Puríssima, que se celebra al desembre, és una de les més importants i atrau a visitants de tota la comarca. En aquesta fira es poden trobar productes locals, artesanies i gastronomia típica de la zona.

Una altra festa destacada és la Fira de Sant Miquel, que se celebra a l'octubre i que inclou activitats per a tota la família, com ara concerts, espectacles i activitats tradicionals.

En resum, Torelló és un municipi amb un gran atractiu turístic, gràcies a la seva riquesa històrica, el seu patrimoni cultural i les seves festes tradicionals. És un destí ideal per als amants de la cultura, la natura i la gastronomia local.