Ullastrell

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Ullastrell

Agenda de Fires i festes a Ullastrell

Fenya Rai! presenten el disc 'Plaça Major'

Fenya Rai!

22/12/2023 - 22/12/2023

Ullastrell: un poble amb encant

Ullastrell és un petit municipi situat a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Aquest tranquil poble, amb una població d'aproximadament 3.000 habitants, és conegut per la seva bellesa natural i per les seves festes tradicionals que atrauen visitants de tota la comarca.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques d'Ullastrell és el seu casc antic, amb carrers estrets i empedrats, i edificis amb una arquitectura tradicional que captiven a tots els visitants. El parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac també és una visita obligada per als amants de la natura i els esports a l'aire lliure. A més a més, el municipi compta amb diverses rutes de senderisme i BTT que permeten als visitants gaudir de la bellesa del paisatge.

Per als amants de la cultura i la història, Ullastrell ofereix la possibilitat de visitar l'església de Sant Llorenç, una construcció del segle XVIII que destaca pel seu estil barroc. A més a més, el municipi compta amb diverses masies i cases senyorials que mostren l'arquitectura tradicional de la zona.

Principals festes

Ullastrell és conegut per les seves festes tradicionals, que mostren l'essència i la cultura del poble. La festa major, que se celebra a finals d'agost, és una de les més importants de la comarca. Durant aquests dies, els carrers es omplen d'activitats per a tota la família, com ara concerts, espectacles de carrer, cercaviles i castellers. A més a més, la festa major també compta amb una gran varietat de gastronomia local, amb plats típics de la zona que no deixen indiferent a cap visitant.

Una altra festa destacada d'Ullastrell és la Fira del Gall, que se celebra el segon diumenge de desembre. Aquesta fira, declarada d'interès turístic, és una oportunitat única per als visitants de gaudir dels millors productes de la zona, com ara els galls i pollastres criats de manera tradicional, a més a més de tastar la gastronomia local i participar en activitats per a tota la família.

En resum, Ullastrell és un municipi que ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques i festes tradicionals que captiven a tots els visitants. La seva bellesa natural, la seva arquitectura tradicional i la seva cultura fan d'aquest poble un destí ideal per als amants del turisme rural i de les festes tradicionals. No dubtis a visitar Ullastrell i a gaudir de tot el que aquest encantador municipi té per oferir.