Vacarisses

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Vacarisses

Agenda de Fires i festes a Vacarisses

Festa major de Vacarisses 2024

Festa major de Vacarisses 2024

06/10/2024 - 08/10/2024

Vacarisses: un municipi amb encant

Vacarisses és un municipi situat a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Amb una població d'aproximadament 7.000 habitants, aquesta localitat ofereix un entorn rural i natural que la converteix en un destí perfecte per als amants de la natura i les activitats a l'aire lliure.

El seu paisatge està marcat per les muntanyes de Montserrat i Sant Llorenç del Munt, que ofereixen rutes de senderisme i vistes panoràmiques impressionants. A més, el municipi també compta amb diverses masies i edificis històrics que reflecteixen la seva rica tradició i cultura.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Vacarisses és el Castell de Balsareny, una impressionant construcció medieval que es remunta al segle XI. Aquesta fortificació ofereix visites guiades i exposicions que permeten als visitants conèixer la seva història i arquitectura.

A més, el municipi també compta amb la famosa Font de la Budellera, un paratge natural que destaca per les seves fonts i fonts d'aigua. Aquest espai és perfecte per als amants de la natura i els entusiastes de la fotografia.

Per als visitants interessats en la cultura i la història, la Parròquia de Sant Pere de Vacarisses és una visita obligada. Aquesta església del segle XVII ofereix un exemple impressionant de l'arquitectura religiosa de la zona i alberga diverses obres d'art i objectes litúrgics.

Festes tradicionals

Vacarisses és coneguda per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra al juliol i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer i focs artificials.

A més, el municipi també celebra la Fira del Gall, una fira gastronòmica que destaca pels seus plats tradicionals i productes locals. Aquest esdeveniment és perfecte per als amants de la gastronomia i ofereix una oportunitat única de degustar els sabors de la zona.

En resum, Vacarisses és un destí turístic perfecte per als amants de la natura, la cultura i les festes tradicionals. Amb les seves impressionants atraccions turístiques i la seva rica oferta cultural, aquest municipi promet una experiència inoblidable per a tots els visitants.