Vallromanes

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Vallromanes

Agenda de Fires i festes a Vallromanes

Festa major de Vallromanes 2024

Festa major de Vallromanes 2024

01/12/2023 - 08/01/2024

Cia. Divinas, amb 'Moonlight Serenade'

Moonlight Serenade

20/01/2024 - 20/01/2024

Vallromanes és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Aquesta localitat, amb una població d'aproximadament 3.000 habitants, ofereix als visitants un entorn rural i tranquil, ideal per a aquells que busquen escapar de l'ambient urbà i gaudir de la natura.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions de Vallromanes és el seu entorn natural. El municipi està envoltat de camps de conreu i boscos, que ofereixen la possibilitat de realitzar excursions i rutes de senderisme. A més, Vallromanes es troba a prop del Parc Natural de la Serralada Litoral, un espai protegit que ofereix un paisatge impressionant i la possibilitat de practicar diverses activitats a l'aire lliure. Un altre punt d'interès és el Camp de Golf Vallromanes, un dels camps més antics de Catalunya i un dels més prestigiosos de la província de Barcelona. Aquest camp, de 18 forats, està envoltat de vegetació autòctona i ofereix un entorn tranquil i idíl·lic per als amants del golf.

Festes tradicionals

Vallromanes celebra diverses festes tradicionals al llarg de l'any, que ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra a finals de juliol i inclou activitats com concerts, ballades, espectacles de carrer i focs artificials. A més, durant la Festa Major, es realitzen diferents activitats esportives i concursos per a tota la família. Una altra festa destacada és la Fira de Nadal, que se celebra durant el mes de desembre i ofereix als visitants la possibilitat de gaudir de productes artesanals, gastronomia local i activitats per als més petits. Aquesta fira és una oportunitat perfecta per conèixer les tradicions nadalenques de la zona i fer algunes compres de regals únics.

Descobreix Vallromanes

En resum, Vallromanes és un destí turístic ideal per als amants de la natura, els esports a l'aire lliure i les festes tradicionals. Aquesta localitat ofereix als visitants l'oportunitat de gaudir de la tranquil·litat de l'entorn rural, així com de les festes i esdeveniments que se celebren al llarg de l'any. A més, la proximitat al Parc Natural de la Serralada Litoral i altres punts d'interès turístic fa que Vallromanes sigui una opció perfecta per a aquells que busquen una escapada relaxant i en contacte amb la natura.