Vila-seca

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Vila-seca

Agenda de Fires i festes a Vila-seca

Pessebre de Sorra a la Pineda

08/12/2023 - 06/01/2024

Il·lustració: Màrius Masip

Els Pastorets de Vila-seca

25/12/2023 - 07/01/2024

Quico, El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries

El Celler de Vila-seca

16/11/2023 - 13/01/2024

Quartet Gerard

Auditori Josep Carreras

17/11/2023 - 28/01/2024

Font: web de la Fundació Vila Casas

Exposició "Please, don't smile"

08/11/2023 - 19/05/2024

Descobreix Vila-seca

Vila-seca és un municipi situat a la comarca del Tarragonès, a la província de Tarragona, a Catalunya. Aquesta localitat és coneguda per la seva rica història, les seves platges de sorra fina i les seves festes tradicionals. És un destí turístic molt popular per a aquells que busquen una escapada tranquila a prop del mar i amb una gran oferta d'activitats culturals i de lleure. A més, el seu ric patrimoni històric fa que sigui un lloc perfecte per als amants de la història i la cultura.

Atraccions turístiques a Vila-seca

Una de les principals atraccions turístiques de Vila-seca és el seu cas antic, que conserva l'encant dels pobles medievals. Els visitants poden passejar pels seus carrers empedrats i descobrir l'església parroquial de Sant Esteve, que data del segle XVI. A més, el municipi compta amb diverses platges, com la platja de la Pineda, que ofereixen un ambient tranquil i familiar.

Una altra atracció destacada és el parc temàtic PortAventura World, que està situat a prop de Vila-seca. Aquest parc és un dels més grans d'Europa i ofereix diverses atraccions i espectacles per a tota la família. És un lloc perfecte per passar un dia divertit i emocionant.

Festes tradicionals a Vila-seca

Vila-seca és coneguda per les seves festes tradicionals, que ofereixen una oportunitat única per experimentar la cultura local i participar en celebracions úniques. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra al voltant del 10 d'agost en honor a Sant Esteve. Durant aquesta festa, el municipi es converteix en un lloc de celebració amb concerts, activitats esportives, espectacles de carrer i altres esdeveniments.

Una altra festa destacada és la Fira de Sant Antoni, que se celebra a principis de febrer i inclou desfilades, mercats i altres activitats relacionades amb la tradició local.

En resum, Vila-seca és un municipi amb una gran oferta turística, que combina la seva rica història i patrimoni cultural amb les seves platges i festes tradicionals. És un lloc perfecte per a aquells que busquen una escapada relaxant prop del mar i una oportunitat per conèixer la cultura catalana.