Vilassar de Dalt

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Vilassar de Dalt

Agenda de Fires i festes a Vilassar de Dalt

Els Pastorets de Vilassar

26/12/2023 - 30/12/2023

Desembre al Teatre La Massa

01/12/2023 - 31/12/2023

Banda Municipal de Barcelona (BMB) / © May Zircus

La Banda a Vilassar de Dalt

28/01/2024 - 28/01/2024

Vilassar de Dalt: un municipi amb encant

Vilassar de Dalt és un municipi situat a la comarca del Maresme, a pocs quilòmetres de Barcelona. Amb una població de poc més de 8.000 habitants, aquest poble de l'Alt Maresme ofereix als visitants un ambient tranquil i acollidor, envoltat de natura i amb un ric patrimoni cultural.

El casc antic de Vilassar de Dalt és un dels punts d'interès més destacats, amb les seves carreretes empedrades, les cases de pedra i les espectaculars vistes al mar Mediterrani. Els turistes poden gaudir d'una passejada per aquests carrers plens d'encant i descobrir l'essència d'aquest poble català.

Atraccions turístiques d'interès

Vilassar de Dalt ofereix als visitants diverses atraccions turístiques d'interès. El Santuari de la Mare de Déu dels Àngels és un dels llocs més emblemàtics, situat en un entorn natural privilegiat i amb unes vistes panoràmiques impressionants. A més, el Castell de Vilassar de Dalt és una altra visita obligada, amb la seva impressionant arquitectura medieval i els seus jardins cuidats amb esmero.

Els amants de la natura també trobaran a Vilassar de Dalt el Parc Natural de la Serralada Litoral, un espai perfecte per a realitzar excursions i gaudir de la flora i fauna autòctona. A més, les platges properes ofereixen la possibilitat de relaxar-se i gaudir del sol i el mar Mediterrani.

Principals festes del lloc

Vilassar de Dalt celebra diverses festes i esdeveniments al llarg de l'any, que reflecteixen la seva rica herència cultural i tradicions. La Festa Major, que se celebra a principis de setembre, és una de les més importants, amb activitats per a tota la família, concerts, espectacles de carrer i tradicionals correfocs.

Una altra festa destacada és la Fira del Vi i la Gastronomia, que té lloc a la primavera i ofereix als visitants la oportunitat de degustar vins i productes locals. A més, durant l'estiu, s'organitzen concerts i activitats a l'aire lliure, que atrauen a turistes i residents per igual.

En resum, Vilassar de Dalt és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen un ambient relaxant, amb una combinació única de patrimoni històric, natura i festes tradicionals. Els visitants poden gaudir de la seva rica oferta cultural i gastronòmica, així com de les seves impressionants vistes i platges. Sense cap mena de dubte, Vilassar de Dalt és un lloc que captiva els sentits i l'ànima dels seus visitants.