Vilassar de Mar

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Vilassar de Mar

Agenda de Fires i festes a Vilassar de Mar

Font: Can Bisa

Exposició "LXV Col·lectiva"

16/12/2023 - 14/01/2024

Descobreix Vilassar de Mar

Vilassar de Mar és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una població d'aproximadament 20.000 habitants, Vilassar de Mar és conegut per les seves platges, la seva arquitectura modernista i les seves festes tradicionals. És un destí turístic popular per aquells que volen gaudir de la costa catalana i descobrir la cultura local.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions de Vilassar de Mar són les seves platges. La platja de Vilassar és àmplia i està ben equipada amb serveis i instal·lacions per als visitants. És un lloc perfecte per a relaxar-se, prendre el sol i gaudir de l'aigua del mar Mediterrani. A més, el passeig marítim ofereix una gran varietat de restaurants, bars i botigues, on es pot degustar la gastronomia local i comprar productes artesanals.

Una altra atracció turística a Vilassar de Mar és la seva arquitectura modernista. El municipi compta amb diversos edificis d'aquest estil, com la Casa Àngel Guimerà i la Casa Roura, que són exemples de l'art nouveau català. Els amants de l'arquitectura trobaran interessant passejar pels carrers de Vilassar de Mar i descobrir aquestes meravelles arquitectòniques.

Festes tradicionals

Vilassar de Mar també és conegut per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra al juliol i inclou activitats com espectacles de música i dansa, cercaviles, espectacles pirotècnics i activitats per a tota la família.

Una altra celebració destacada és la Fira de la Candelera, que se celebra el 2 de febrer i és una de les més antigues de Catalunya. Aquesta fira inclou activitats com exposicions, concerts, espectacles de carrer i activitats gastronòmiques, i és una oportunitat perfecta per conèixer els productes locals i la artesania de la zona.

En resum, Vilassar de Mar és un destí turístic ideal per a aquells que busquen gaudir de la costa catalana, descobrir l'arquitectura modernista i participar en les festes tradicionals. Amb les seves platges, la seva rica història i la seva oferta cultural, Vilassar de Mar no decebrà els visitants que decideixin explorar aquest encantador municipi del Maresme.

Més informació sobre Vilassar de Mar